Vergersweg 22- 24, 6707 HT Wageningen T: 0317- 416090

Ruimte huren

Het Volkshuis heeft een ontvangstruimte, twee zalen en een bar. De grote zaal is circa 6 bij 25 meter en geschikt voor vergaderingen, workshops, bijeenkomsten en cursussen (tot 40 personen). De kleine zaal is 2,5 bij 8 meter en geschikt voor vergaderingen tot twaalf personen.  In een derde zaal heeft Unitas tijdelijk haar kantoor. Deze is verder niet voor verhuur beschikbaar.

De zalen kunnen alleen gebruikt worden door organisaties zonder winstoogmerk. Zo worden ze gebruikt door een aantal  vaste gebruikers. In de eerste plaats zijn dit de Unitas, de SP, de PvdA en de FNV Bouw & Houtbond. Daarnaast gebruiken een aantal clubs en verenigingen één van de zalen bijvoorbeeld maandelijks. We zijn terughoudend met incidenteel verhuur, neem daarvoor contact op met de beheerder.
In de zalen is internet aanwezig.

De grote zaal kost voor externe gebruikers € 37,50 per dagdeel, de kleine € 20,50. Voor interne gebruikers (participanten in Het Volkshuis) zijn de kosten voor de grote zaal € 27,50 per dagdeel en de kleine zaal € 15,00 per dagdeel.